Pictogrammenstickers

Stickermagnaat verkoopt ook pictogrammenstickers. U kunt hierbij denken aan verbodsstickers, veiligheidsstickers en verkeersborden. Deze stickers zijn verkrijgbaar in diverse soorten formaten. Indien het gewenste formaat er niet bij staat, kunt u contact met ons opnemen. Wij maken dan de gewenste pictogrammensticker op maat.

Waarom pictogrammenstickers bestellen bij Stickermagnaat?

  • Levering in veel gevallen binnen 1 werkdag
  • Keuze uit diverse formaten
  • Mogelijkheid tot het op maat maken van stickers
  • Pictogrammenstickers zijn zowel gespiegeld als ongespiegeld verkrijgbaar
  • Full-colour kwaliteit
  • UV- en waterbestendig
  • Stickers zijn permanent klevend


Stickers en stickermateriaal van StickerMagnaat

Als professionele speler op gebeid van pictogrammen stickers en zelfklevende materialen maken wij gebruik van vele soorten materialen. Het type stickermateriaal of plakfolie hangt af van de toepassing van het product. Na vele jaren ervaring op gebied van stickers en plakfolie kunnen we het meest optimale materiaal bieden. In samenspraak en ontwikkeling met onze toeleveranciers. De meest gebruikte materiaalsoorten zijn wit vinyl en helder transparant.
 

Vinyl pictogrammen stickers – wit

Onze pictogrammen stickers op wit materiaal bieden het meest optimaal resultaat doordat ze een perfecte witheid hebben. Hierdoor is de full-color bedrukking maximaal van kleur en tevens UV- en outdoor bestendig (geschikt voor buitengebruik). Ook is het 100% dekkend waardoor de ondergrond, waar de pictogrammen sticker opgeplakt wordt, niet meer zichtbaar is. Het materiaal en onze ontwikkelde inkt zijn waterafstotend en goed bruikbaar in warme en vochtige ruimtes.
 

Vinyl pictogrammen sticker – helder transparant

Onze pictogrammen stickers op helder transparant materiaal bieden het meest optimale resultaat doordat ze een perfecte structuur hebben. Hierdoor is de full-color bedrukking maximaal van kleur en tevens UV- en outdoor bestendig (geschikt voor buitengebruik). De vinyl stickers op helder transparant zijn niet dekkend, waardoor de ondergrond -waar de pictogrammen sticker opgeplakt is- deels zichtbaar blijft (afhankelijk van bedrukking). Het materiaal en onze ontwikkelde inkt zijn waterafstotend en goed bruikbaar in warme en vochtige ruimte.
 

Plakken & verwijderen van de pictogrammen stickers

Ook de belijming/kleving is doorontwikkeld. Ondanks de tackwaarde (hoge kleefkracht) is de pictogrammen sticker gemakkelijk te verwijderen, ook na lange tijd. Dit zonder lijmresten achter te laten of de ondergrond te beschadigen. Alle materialen die StickerMagnaat gebruikt is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. 

Online bestellen 

Bij StickerMagnaat betaalt u geen verzendkosten vanaf €15. Daarnaast worden de pictogrammen stickers vaak al binnen 1 dag verzonden. U kunt dus gemakkelijk en goedkoop online bestellen! Op onze website vindt u diverse reviews van klanten die u voor zijn gegaan. Heeft u nog vragen over een pictogrammensticker? Neem gerust contact op door te mailen naar: info@stickermagnaat.nl.


Beste klant,

In verband met extreme drukte zijn we mogelijk telefonisch slecht of niet bereikbaar. Graag uw orders, aanvragen of overige vragen per mail verzenden naar;

info@stickermagnaat.nl

Bij voorbaat dank voor uw geduld en begrip.

Met vriendelijke groet,
Team StickerMagnaat