Kentekenstickers

Bij Stickermagnaat kunt u nummerbord stickers op maat laten maken. Zo kunt u op een effectieve manier uw bedrijfsnaam of website onder uw kenteken vermelden. U hoeft slechts uw reclametekst en het gewenste aantal stickers aan ons door te geven. 

Prijzen

Onze nummerbord stickers worden in hoge kwaliteit geprint en zijn permanent klevend. Daarnaast zijn ze UV- en waterbestendig. De stickers zijn zwart en hebben een witte tekst. U kunt bij ons bestellen vanaf 2 exemplaren, dit kost €6. Uiteraard kunt u nog veel meer stickers bestellen. Op onze website vindt u het gehele prijzenoverzicht. 

Nummerbord stickers bestellen

Een nummerbord sticker is geen voorradig product en heeft dus een iets langere levertijd dan onze andere stickers. Binnen 3 tot 5 werkdagen kunt u uw nummerbord stickers thuis verwachten. Omdat de stickers op maat gemaakt worden, kunnen deze helaas niet geretourneerd of geruild worden. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Mail ons gerust op: info@stickermagnaat.nl.
Beste klant,

De situatie rondom het Coronavirus is voor iedereen een uitzonderlijke situatie, ook voor Stickermagnaat. Wij staan voor u klaar en hebben maatregelen genomen om de veiligheid van onze werknemers en klanten te waarborgen.

Wij hopen dat u en de mensen om u heen in goede gezondheid verkeren en willen u verzekeren dat wij er alles aan doen om de producten bij u te kunnen afleveren. Ondanks de huidige situatie zijn en blijven wij volledig operationeel met aangepaste werkwijze.

Door deze omstandigheden kan het zijn dat onze reactie en/of verwerkingstijd wat vertraagd is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Neem bij vragen contact met ons op.

Wij houden u regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen en danken u voor uw vertrouwen in deze uitzonderlijke tijd.

We wensen u veel gezondheid en pas goed op uzelf en uw omgeving.

Met vriendelijke groet,
Team StickerMagnaat