Glas-In-Lood-Stickers
Wilt u uw huiskamer of keuken een leuke uitstraling geven? Al eens aan glas-in-lood stickers gedacht? Glas in lood stickers zijn te verkrijgen in vele maten en designs.
Niet op rol, maar per stuk. U kunt kiezen uit vierkante, ronde of rechthoekige glas in lood stickers. Al te bestellen vanaf €9,50! Let wel op; dit is een maat-product en kan niet geretourneerd worden.


Stickers en stickermateriaal van StickerMagnaat

Als professionele speler op gebeid van glas-in-lood stickers en zelfklevende materialen maken wij gebruik van vele soorten materialen. Het type stickermateriaal of plakfolie hangt af van de toepassing van het product. Na vele jaren ervaring op gebied van glas-in-lood stickers en plakfolie kunnen we het meest optimale materiaal bieden. In samenspraak en ontwikkeling met onze toeleveranciers. De meest gebruikte materiaalsoorten zijn wit vinyl en helder transparant.
 

Vinyl glas-in-lood stickers – wit

Onze vinyl glas-in-lood stickers op wit materiaal bieden het meest optimaal resultaat doordat ze een perfecte witheid hebben. Hierdoor is de full-color bedrukking maximaal van kleur en tevens UV- en outdoor bestendig (geschikt voor buitengebruik). Ook is het 100% dekkend waardoor de ondergrond -waar de glas-in-lood sticker opgeplakt wordt- niet meer zichtbaar is. Het materiaal en onze ontwikkelde inkt zijn waterafstotend en goed bruikbaar in warme en vochtige ruimtes.
 

Vinyl glas-in-lood stickers – helder transparant

Onze vinyl glas-in-lood stickers op helder transparant materiaal bieden het meest optimale resultaat doordat ze een perfecte structuur hebben. Hierdoor is de full-color bedrukking maximaal van kleur en tevens UV- en outdoor bestendig (geschikt voor buitengebruik). De vinyl glas-in-lood stickers op helder transparant zijn niet dekkend, waardoor de ondergrond -waar de sticker opgeplakt is- deels zichtbaar blijft (afhankelijk van bedrukking). Het materiaal en onze ontwikkelde inkt zijn waterafstotend en goed bruikbaar in warme en vochtige ruimte.
 

Plakken & verwijderen van de glas-in-lood stickers

Onze plakinstructies vindt u hier
Ook de belijming/kleving is doorontwikkeld. Ondanks de tackwaarde (hoge kleefkracht) is de glas-in-lood sticker gemakkelijk te verwijderen, ook na lange tijd. Dit zonder lijmresten achter te laten of de ondergrond te beschadigen. Alle materialen die StickerMagnaat gebruikt is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen.
 

Online bestellen 

Bij StickerMagnaat betaalt u geen verzendkosten vanaf €15. Op onze website vindt u diverse reviews van klanten die u voor zijn gegaan. Heeft u nog vragen over een glas-in-lood sticker? Neem gerust contact op door te mailen naar: info@stickermagnaat.nl.


Beste klant,

In verband met extreme drukte zijn we mogelijk telefonisch slecht of niet bereikbaar. Graag uw orders, aanvragen of overige vragen per mail verzenden naar;

info@stickermagnaat.nl

Bij voorbaat dank voor uw geduld en begrip.

Met vriendelijke groet,
Team StickerMagnaat