Deurstickers

Bij Stickermagnaat bestelt u deurstickers gemakkelijk online. Bij de bestelling van deurstickers heeft u de keuze uit vele diverse formaten. Mocht het gewenste formaat er niet tussen staan, dan is het zelfs mogelijk om uw deur sticker op maat te maken. Ook heeft u de keuze uit drie materialen: transparant, wit vinyl en textiel. 

Uw eigen deursticker ontwerpen

Onze deurstickers zijn full-colour geprint, waterbestendig en kunnen gemakkelijk verwijdert worden zonder beschadigingen achter te laten. Het is ook mogelijk om uw eigen deurstickers te ontwerpen. U kunt bij Stickermagnaat namelijk een eigen design maken. Neem gerust contact met ons op en wij bespreken samen met u de mogelijkheden wat betreft deur stickers.

Deurstickers bestellen

Heeft u een mooie deursticker gezien? U kunt bij ons gemakkelijk en veilig betalen via iDeal. Bij het bestellen kunt u doorgeven welk formaat en welk materiaal u wenst te ontvangen. Heeft u vragen of opmerkingen over deurstickers? Neem dan gerust contact met ons op door ons een mail te sturen: info@stickermagnaat.nl.Weergave:
  1 / 6  Bezig met laden...
  • check Snelle levering van voorraad producten
  • check Altijd goede service
  • check Online veilig & snel betalen
  • check Snelle levering van voorraad producten
  • check Altijd goede service
  • check Online veilig & snel betalen
   1  2 3 4 5 6  


Stickers en stickermateriaal van StickerMagnaat

Als professionele speler op gebeid van stickers en zelfklevende materialen maken wij gebruik van vele soorten materialen. Het type stickermateriaal of plakfolie hangt af van de toepassing van het product. Na vele jaren ervaring op gebied van stickers en plakfolie kunnen we het meest optimale materiaal bieden. In samenspraak en ontwikkeling met onze toeleveranciers. De meest gebruikte materiaalsoorten zijn wit vinyl en helder transparant.
 

Vinyl stickers - wit

Onze vinyl stickers op wit materiaal bieden het meest optimaal resultaat doordat ze een perfecte witheid hebben. Hierdoor is de full-color bedrukking maximaal van kleur en tevens UV- en outdoor bestendig (geschikt voor buitengebruik). Ook is het 100% dekkend waardoor de ondergrond, waar de sticker opgeplakt wordt, niet meer zichtbaar is. Het materiaal en onze ontwikkelde inkt zijn waterafstotend en goed bruikbaar in warme en vochtige ruimtes.
 

Vinyl sticker – helder transparant

Onze vinyl stickers op helder transparant materiaal bieden het meest optimale resultaat doordat ze een perfecte structuur hebben. Hierdoor is de full-color bedrukking maximaal van kleur en tevens UV- en outdoor bestendig (geschikt voor buitengebruik). De vinyl stickers op helder transparant zijn niet dekkend. Waardoor de ondergrond, waar de sticker opgeplakt is, deels zichtbaar blijft (afhankelijk van bedrukking). Het materiaal en onze ontwikkelde inkt zijn waterafstotend en goed bruikbaar in warme en vochtige ruimte.
 

Plakken & verwijderen van de stickers

Ook de belijming/kleving is doorontwikkeld. Ondanks de tackwaarde (hoge kleefkracht) is de sticker gemakkelijk te verwijderen, ook na lange tijd. Dit zonder lijmresten achter te laten of de ondergrond te beschadigen. Alle materialen die Stickermagnaat gebruikt is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. 

Online bestellen 

Bij Stickermagnaat betaalt u geen verzendkosten vanaf €10. Daarnaast worden de stickers vaak al binnen 1 dag verzonden. U kunt dus gemakkelijk en goedkoop online bestellen! Op onze website vindt u diverse reviews van klanten die u voor zijn gegaan. Heeft u nog vragen over een beveiligingssticker? Neem gerust contact op door te mailen naar: info@stickermagnaat.nl.