Camerabewaking-Stickers
StickerMagnaat beschikt over een breed assortiment camerabewaking stickers. Deze stickers kunt u gebruiken in uw bedrijf of woning. Ze zijn leverbaar in diverse formaten en worden verkocht per set van 6 stuks. Ook een gepersonaliseerde beveiligingssticker is mogelijk. Denk hierbij aan een eigen adres die op de stickers vermeld staan.


Weergave:
 


Bezig met laden...
  • check Snelle levering van voorraad producten
  • check Altijd goede service
  • check Online veilig & snel betalen

Stickers en stickermateriaal van StickerMagnaat

Als professionele speler op gebeid van camerabewaking stickers en zelfklevende materialen maken wij gebruik van vele soorten materialen. Het type stickermateriaal of plakfolie hangt af van de toepassing van het product. Na vele jaren ervaring op gebied van camerabewaking stickers en plakfolie kunnen we het meest optimale materiaal bieden. In samenspraak en ontwikkeling met onze toeleveranciers. De meest gebruikte materiaalsoorten zijn wit vinyl en helder transparant.
 

Vinyl camerabewaking stickers – wit

Onze vinyl camerabewaking stickers op wit materiaal bieden het meest optimaal resultaat doordat ze een perfecte witheid hebben. Hierdoor is de full-color bedrukking maximaal van kleur en tevens UV- en outdoor bestendig (geschikt voor buitengebruik). Ook is het 100% dekkend waardoor de ondergrond -waar de camerabewaking sticker opgeplakt wordt- niet meer zichtbaar is. Het materiaal en onze ontwikkelde inkt zijn waterafstotend en goed bruikbaar in warme en vochtige ruimtes.
 

Vinyl camerabewaking stickers – helder transparant

Onze vinyl camerabewaking stickers op helder transparant materiaal bieden het meest optimale resultaat doordat ze een perfecte structuur hebben. Hierdoor is de full-color bedrukking maximaal van kleur en tevens UV- en outdoor bestendig (geschikt voor buitengebruik). De vinyl camerabewaking stickers op helder transparant zijn niet dekkend, waardoor de ondergrond -waar de sticker opgeplakt is- deels zichtbaar blijft (afhankelijk van bedrukking). Het materiaal en onze ontwikkelde inkt zijn waterafstotend en goed bruikbaar in warme en vochtige ruimte.
 

Plakken & verwijderen van de camerabewaking stickers

Ook de belijming/kleving is doorontwikkeld. Ondanks de tackwaarde (hoge kleefkracht) is de camerabewaking sticker gemakkelijk te verwijderen, ook na lange tijd. Dit zonder lijmresten achter te laten of de ondergrond te beschadigen. Alle materialen die StickerMagnaat gebruikt is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen.
 

Online bestellen 

Bij StickerMagnaat betaalt u geen verzendkosten vanaf €15. Daarnaast worden de camerabewaking stickers vaak al binnen 1 dag verzonden. U kunt dus gemakkelijk en goedkoop online bestellen! Op onze website vindt u diverse reviews van klanten die u voor zijn gegaan. Heeft u nog vragen over een camerabewaking sticker? Neem gerust contact op door te mailen naar: info@stickermagnaat.nl.