Bedrijfsstickers kopen doe je bij Stickermagnaat!

In ons assortiment bedrijfsstickers vindt u allerlei veiligheidsstickers, wifi stickers en breekbaar stickers. Deze zijn allemaal te bestellen in meerdere formaten en materialen.
 


Stickers en stickermateriaal van StickerMagnaat

Als professionele speler op gebeid van bedrijfsstickers en zelfklevende materialen maken wij gebruik van vele soorten materialen. Het type stickermateriaal of plakfolie hangt af van de toepassing van het product. Na vele jaren ervaring op gebied van bedrijfsstickers en plakfolie kunnen we het meest optimale materiaal bieden. In samenspraak en ontwikkeling met onze toeleveranciers. De meest gebruikte materiaalsoorten zijn wit vinyl en helder transparant.
 

Vinyl bedrijfsstickers – wit

Onze vinyl bedrijfsstickers op wit materiaal bieden het meest optimaal resultaat doordat ze een perfecte witheid hebben. Hierdoor is de full-color bedrukking maximaal van kleur en tevens UV- en outdoor bestendig (geschikt voor buitengebruik). Ook is het 100% dekkend waardoor de ondergrond, waar de sticker opgeplakt wordt, niet meer zichtbaar is. Het materiaal en onze ontwikkelde inkt zijn waterafstotend en goed bruikbaar in warme en vochtige ruimtes.
 

Vinyl bedrijfsstickers – helder transparant

Onze vinyl bedrijfsstickers op helder transparant materiaal bieden het meest optimale resultaat doordat ze een perfecte structuur hebben. Hierdoor is de full-color bedrukking maximaal van kleur en tevens UV- en outdoor bestendig (geschikt voor buitengebruik). De vinyl bedrijfsstickers op helder transparant zijn niet dekkend, waardoor de ondergrond -waar de bedrijfssticker opgeplakt is- deels zichtbaar blijft (afhankelijk van bedrukking). Het materiaal en onze ontwikkelde inkt zijn waterafstotend en goed bruikbaar in warme en vochtige ruimte.
 

Plakken & verwijderen van de bedrijfsstickers

Ook de belijming/kleving is doorontwikkeld. Ondanks de tackwaarde (hoge kleefkracht) is de bedrijfssticker gemakkelijk te verwijderen, ook na lange tijd. Dit zonder lijmresten achter te laten of de ondergrond te beschadigen. Alle materialen die StickerMagnaat gebruikt is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen.
 

Online bestellen 

Bij StickerMagnaat betaalt u geen verzendkosten vanaf €15. Daarnaast worden de bedrijfsstickers vaak al binnen 1 werkdag verzonden. U kunt dus gemakkelijk en goedkoop online bestellen! Op onze website vindt u diverse reviews van klanten die u voor zijn gegaan. Heeft u nog vragen over een bedrijfssticker? Neem gerust contact op door te mailen naar: info@stickermagnaat.nl.