Alarmstickers voor uw woning, bedrijf of voertuig.

Hieronder kunt u de keuze maken uit allerlei soorten alarmstickers. Deze worden meestal (afhankelijk van het product) verkocht per set van 6 stuks. Ook is het mogelijk de sticker te personaliseren. Denk hierbij aan een eigen kenteken of adres er op. Hierdoor heeft het een hogere geloofwaardigheid.


Stickers en stickermateriaal van StickerMagnaat

Als professionele speler op gebeid van alarmstickers en zelfklevende materialen maken wij gebruik van vele soorten materialen. Het type stickermateriaal of plakfolie hangt af van de toepassing van het product. Na vele jaren ervaring op gebied van alarmstickers en plakfolie kunnen we het meest optimale materiaal bieden. In samenspraak en ontwikkeling met onze toeleveranciers. De meest gebruikte materiaalsoorten zijn wit vinyl en helder transparant.
 

Vinyl alarmstickers - wit

Onze vinyl alarmstickers op wit materiaal bieden het meest optimaal resultaat doordat ze een perfecte witheid hebben. Hierdoor is de full-color bedrukking maximaal van kleur en tevens UV- en outdoor bestendig (geschikt voor buitengebruik). Ook is het 100% dekkend waardoor de ondergrond, waar de alarmsticker opgeplakt wordt, niet meer zichtbaar is. Het materiaal en onze ontwikkelde inkt zijn waterafstotend en goed bruikbaar in warme en vochtige ruimtes.
 

Vinyl alarmsticker – helder transparant

Onze vinyl alarmstickers op helder transparant materiaal bieden het meest optimale resultaat doordat ze een perfecte structuur hebben. Hierdoor is de full-color bedrukking maximaal van kleur en tevens UV- en outdoor bestendig (geschikt voor buitengebruik). De vinyl alarmstickers op helder transparant zijn niet dekkend, waardoor de ondergrond -waar de alarmsticker opgeplakt is- deels zichtbaar blijft (afhankelijk van bedrukking). Het materiaal en onze ontwikkelde inkt zijn waterafstotend en goed bruikbaar in warme en vochtige ruimte.
 

Plakken & verwijderen van de alarmstickers

Ook de belijming/kleving is doorontwikkeld. Ondanks de tackwaarde (hoge kleefkracht) is de alarmsticker gemakkelijk te verwijderen, ook na lange tijd. Dit zonder lijmresten achter te laten of de ondergrond te beschadigen. Alle materialen die StickerMagnaat gebruikt is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen.
 

Online bestellen 

Bij StickerMagnaat betaalt u geen verzendkosten vanaf €15. Daarnaast worden de alarmstickers vaak al binnen 1 werkdag verzonden. U kunt dus gemakkelijk en goedkoop online bestellen! Op onze website vindt u diverse reviews van klanten die u voor zijn gegaan. Heeft u nog vragen over een alarmsticker? Neem gerust contact op door te mailen naar: info@stickermagnaat.nl.


Beste klant,

In verband met extreme drukte zijn we mogelijk telefonisch slecht of niet bereikbaar. Graag uw orders, aanvragen of overige vragen per mail verzenden naar;

info@stickermagnaat.nl

Bij voorbaat dank voor uw geduld en begrip.

Met vriendelijke groet,
Team StickerMagnaat