WhatsApp buurtpreventie stickers zijn een handig middel om een wijk veiliger te maken. Deze stickers kunnen bijvoorbeeld inbraken of andere onaangename situaties voorkomen. Met deze stickers wordt duidelijk gemaakt dat er goed door de buurt wordt opgelet en gecommuniceerd.
Deze stickers zijn geschikt voor buiten gebruik. Ook is het mogelijk een gepersonaliseerde sticker te bestellen. U kunt hierop uw eigen adres of wijk vermelden!


Weergave:
 


Bezig met laden...
  • check Snelle levering van voorraad producten
  • check Altijd goede service
  • check Online veilig & snel betalen

Stickers en stickermateriaal van StickerMagnaat

Als professionele speler op gebeid van buurtpreventie stickers en zelfklevende materialen maken wij gebruik van vele soorten materialen. Het type stickermateriaal of plakfolie hangt af van de toepassing van het product. Na vele jaren ervaring op gebied van buurtpreventie stickers en plakfolie kunnen we het meest optimale materiaal bieden. In samenspraak en ontwikkeling met onze toeleveranciers. De meest gebruikte materiaalsoorten zijn wit vinyl en helder transparant.
 

Vinyl buurtpreventie stickers – wit

Onze vinyl buurtpreventie stickers op wit materiaal bieden het meest optimaal resultaat doordat ze een perfecte witheid hebben. Hierdoor is de full-color bedrukking maximaal van kleur en tevens UV- en outdoor bestendig (geschikt voor buitengebruik). Ook is het 100% dekkend waardoor de ondergrond, waar de buurtpreventie sticker opgeplakt wordt, niet meer zichtbaar is. Het materiaal en onze ontwikkelde inkt zijn waterafstotend en goed bruikbaar in warme en vochtige ruimtes.
 

Vinyl buurtpreventie stickers – helder transparant

Onze vinyl buurtpreventie stickers op helder transparant materiaal bieden het meest optimale resultaat doordat ze een perfecte structuur hebben. Hierdoor is de full-color bedrukking maximaal van kleur en tevens UV- en outdoor bestendig (geschikt voor buitengebruik). De vinyl buurtpreventie stickers op helder transparant zijn niet dekkend, waardoor de ondergrond -waar de buurtpreventie sticker opgeplakt is- deels zichtbaar blijft (afhankelijk van bedrukking). Het materiaal en onze ontwikkelde inkt zijn waterafstotend en goed bruikbaar in warme en vochtige ruimte.
 

Plakken & verwijderen van de buurtpreventie stickers

Ook de belijming/kleving is doorontwikkeld. Ondanks de tackwaarde (hoge kleefkracht) is de buurtpreventie sticker gemakkelijk te verwijderen, ook na lange tijd. Dit zonder lijmresten achter te laten of de ondergrond te beschadigen. Alle materialen die StickerMagnaat gebruikt is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen.
 

Online bestellen 

Bij StickerMagnaat betaalt u geen verzendkosten vanaf €15. Op onze website vindt u diverse reviews van klanten die u voor zijn gegaan. Heeft u nog vragen over een buurtpreventie sticker? Neem gerust contact op door te mailen naar: info@stickermagnaat.nl.