Corona-Stickers

COVID-19 stickers kopen voor op de vloer, raam of muur.

Deze stickers zijn ideaal om mensen duidelijk te maken rekening te houden met het verspreiden van het coronavirus. U kunt snel en gemakkelijk laten zien dat er 1,5 meter afstand gehouden moet worden, of dat er bepaalde looprichtingen zijn.Stickers en stickermateriaal van StickerMagnaat

Als professionele speler op gebeid van corona-stickers en zelfklevende materialen maken wij gebruik van meerdere soorten materialen. Het type stickermateriaal of plakfolie hangt af van de toepassing van het product. Na vele jaren ervaring op gebied van stickers en plakfolie kunnen we het meest optimale materiaal bieden. In samenspraak en ontwikkeling met onze toeleveranciers. De meest gebruikte materiaalsoorten zijn wit vinyl en helder transparant.
 

Vinyl vloerstickers – ongespiegeld

Onze COVID-19 vloerstickers op wit vinyl materiaal zijn ongespiegeld. Dit betekend dat de sticker er gewoon uitziet zoals op de afbeelding. De plakzijde zit aan de achterkant van het ontwerp. Ook zijn deze stickers voorzien van mat-laminaat, waardoor ze minder snel beschadigd worden. Het materiaal en onze ontwikkelde inkt zijn waterafstotend en goed bruikbaar in warme en vochtige ruimtes.
 

Vinyl raamstickers – gespiegeld

Onze COVID-19 raamstickers op vinyl materiaal zijn gespiegeld. Dit betekend dat u de sticker aan de binnenzijde van een raam kan plakken, zodat deze aan de buitenkant leesbaar is. De plakzijde zit aan de voorkant van het ontwerp. Het materiaal en onze ontwikkelde inkt zijn waterafstotend en goed bruikbaar in warme en vochtige ruimte.
 

Plakken & verwijderen van de corona-stickers

Ook de belijming/kleving is doorontwikkeld. Ondanks de tackwaarde (hoge kleefkracht) is de corona-sticker gemakkelijk te verwijderen, ook na lange tijd. Dit zonder lijmresten achter te laten of de ondergrond te beschadigen. Alle materialen die Stickermagnaat gebruikt is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen.
 

Online bestellen 

Bij StickerMagnaat betaalt u geen verzendkosten vanaf €15. Daarnaast worden de stickers vaak al binnen 1 werkdag verzonden. U kunt dus gemakkelijk en goedkoop online bestellen! Op onze website vindt u diverse reviews van klanten die u voor zijn gegaan. Heeft u nog vragen over een corona-sticker? Neem gerust contact op door te mailen naar: info@stickermagnaat.nl.


Beste klant,

In verband met extreme drukte zijn we mogelijk telefonisch slecht of niet bereikbaar. Graag uw orders, aanvragen of overige vragen per mail verzenden naar;

info@stickermagnaat.nl

Bij voorbaat dank voor uw geduld en begrip.

Met vriendelijke groet,
Team StickerMagnaat