Brisz-Stickers


Afval scheiden met Brisz


Natuurlijk ben je bereid om afval te scheiden. Je weet immers dat er tegenwoordig goed gerecycled kan worden en we kennen allemaal de beelden van de plastic soep in de oceanen. Toch gaat er nog veel mis. En als je afval gaat scheiden, dan wil je natuurlijk wel dat je het goed doet én dat je weet waarvoor je het doet.

Brisz heeft stickers ontwikkeld voor de verschillende afvalstromen. Op deze stickers bevinden zich QR-codes. Als je deze scant, kom je bij alle belangrijke informatie over wat er bij die reststroom hoort, waar en hoe je het afval kunt inleveren en wat ermee gebeurt. Je weet precies waar je kapotte schoenen horen, waar je je frituurvet kunt inleveren en wat er gebeurt met je ingeleverde cartridges. Zo brengt Brisz afval scheiden samen.

Je kunt de stickers aanbrengen waar je maar wilt, zodat alle kennis over afval scheiden altijd binnen handbereik is. Dat maakt het makkelijker en leuker. Zo wordt afval scheiden net zo normaal als het aanschaffen van een nieuw product.

Dat is ons doel, doe je mee?
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
  • check Snelle levering van voorraad producten
  • check Altijd goede service
  • check Online veilig & snel betalen

Stickers en stickermateriaal van StickerMagnaat

Als professionele speler op gebeid van afvalstickers en zelfklevende materialen maken wij gebruik van vele soorten materialen. Het type stickermateriaal of plakfolie hangt af van de toepassing van het product. Na vele jaren ervaring op gebied van afvalstickers en plakfolie kunnen we het meest optimale materiaal bieden. In samenspraak en ontwikkeling met onze toeleveranciers. De meest gebruikte materiaalsoorten zijn wit vinyl en helder transparant.
 

Vinyl afvalstickers - wit

Onze vinyl afvalstickers op wit materiaal bieden het meest optimaal resultaat doordat ze een perfecte witheid hebben. Hierdoor is de full-color bedrukking maximaal van kleur en tevens UV- en outdoor bestendig (geschikt voor buitengebruik). Ook is het 100% dekkend waardoor de ondergrond, waar de sticker opgeplakt wordt, niet meer zichtbaar is. Het materiaal en onze ontwikkelde inkt zijn waterafstotend en goed bruikbaar in warme en vochtige ruimtes.
 

Vinyl afvalsticker – helder transparant

Onze vinyl afvalstickers op helder transparant materiaal bieden het meest optimale resultaat doordat ze een perfecte structuur hebben. Hierdoor is de full-color bedrukking maximaal van kleur en tevens UV- en outdoor bestendig (geschikt voor buitengebruik). De vinyl afvalstickers op helder transparant zijn niet dekkend, waardoor de ondergrond -waar de afvalsticker opgeplakt is- deels zichtbaar blijft (afhankelijk van bedrukking). Het materiaal en onze ontwikkelde inkt zijn waterafstotend en goed bruikbaar in warme en vochtige ruimte.
 

Plakken & verwijderen van de afvalstickers

Ook de belijming/kleving is doorontwikkeld. Ondanks de tackwaarde (hoge kleefkracht) is de afvalsticker gemakkelijk te verwijderen, ook na lange tijd. Dit zonder lijmresten achter te laten of de ondergrond te beschadigen. Alle materialen die StickerMagnaat gebruikt is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. 
 

Online bestellen 

Bij StickerMagnaat betaalt u geen verzendkosten vanaf €15. Daarnaast worden de afvalstickers vaak al binnen 1 dag verzonden. U kunt dus gemakkelijk en goedkoop online bestellen! Op onze website vindt u diverse reviews van klanten die u voor zijn gegaan. Heeft u nog vragen over een afvalsticker? Neem gerust contact op door te mailen naar: info@stickermagnaat.nl.


Beste klant,

In verband met extreme drukte zijn we mogelijk telefonisch slecht of niet bereikbaar. Graag uw orders, aanvragen of overige vragen per mail verzenden naar;

info@stickermagnaat.nl

Bij voorbaat dank voor uw geduld en begrip.

Met vriendelijke groet,
Team StickerMagnaat