Bord beveiliging buurtpreventie WhatsApp
Bord beveiliging buurtpreventie WhatsApp
0 Reviews | Review toevoegen

Deze unieke Whatsapp-sticker is voorzien van Uw adresgegevens en hierdoor een hogere beveiligingswaarde. Het personaliseren heeft een hoog geloofwaardigheidsgehalte en hierdoor zeer effectief.

Artikelnummer

3.5.0008 

Verzendkosten

€ 3,25 

Verzending

3-7 werkdagen

€ 9,50
Prijs per 6 stuks

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

WhatsApp-stickers van StickerMagnaat zijn er in veel uiteenlopende soorten, maten, kleuren en materialen. Zoals deze stickers die een robuste uitstraling geven. WhatsApp-stickers zijn een handig middel om een wijk veiliger te maken. Deze stickers kunnen bijvoorbeeld inbraken of andere onaangename situaties voorkomen. Met deze stickers wordt duidelijk gemaakt dat er goed door de buurt wordt opgelet en gecommuniceerd.
 

Specificaties WhatsApp-sticker:

• Kleur: Full-colour
• UV- en waterbestendig
• Wit vinyl of transparant
• Geschikt voor binnen- en buitengebruik
• Permanent klevend

Transparant / Gespiegeld = transparant stickermateriaal waarbij het beeld onleesbaar/gespiegeld bedrukt is. Dit kunt u aan de binnenzijde van het raam plakken en is vanaf de buitenzijde leesbaar.
Wit vinyl / Ongespiegeld = is wit stickermateriaal (dekkend) waarbij het beeld leesbaar/ongespiegeld bedrukt is. Dit kunt u aan de buitenzijde plakken.
 

Afwijkend formaat bestellen?

Wilt u een afwijkend formaat stickers bestellen? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. Naast de standaardformaten zijn er veel mogelijkheden bij StickerMagnaat en wij helpen u graag. 

Telefoon
085 401 64 06

E-mail
info@stickermagnaat.nl

Omdat we graag de maximale kwaliteit leveren worden de maatproducten speciaal gemaakt conform uw opgegeven specificaties (materiaal/formaat) en vallen hiermee niet onder herroepingsrecht. Ook op printresolutie (scherpte van de afbeelding) en mogelijke kleurafwijkingen (tussen beeldschermafbeelding en fysiek product) vallen niet onder het herroepinsrecht.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.